Новини

Финалисти от играта 5-те ГРАДСКИ ТОЧКИ
1 Юни 2015
Финалисти от играта 5-те ГРАДСКИ ТОЧКИ

5-те ГРАДСКИ ТОЧКИ е  част от съвместните активности на „Аз карам велосипед, последвай ме!“ и „Do the Right Mix - Придвижвай се разумно!“. Наши партньори в играта 5-ТЕ ГРАДСКИ ТОЧКИ са НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, +ТОВА, Betahous,   Информационен център на МОСВ и веломагазинMAXBIKE.

Карането на велосипед е начин на живот. Една толкова малка промяна в ежедневието ни може да се отрази положително на здравето ни и околната среда.

Покажи съпричастността си и позицията си за по-чист, уреден и красив град

Дай пример колко е хубаво по-често да ползваме велосипеда като средство за придвижване

Събери печати от 5-те ни локации-партньори и стани част от нашите Посланици на велосипед

РЕГЛАМЕНТ:

5-те локации-партньори, които са част от инициативата са обозначени с плакат.  Във всяка от тях можете да получите карта/или да изтеглите оттук/, на която трябва да съберете всички 5 печата в работното им време.Обиколете всички локации-партньори от 1-ви май до 15 юни и съберете печат от тях. Последната локация трябва да бъде шоурумът на MAXBIKE, където ще отбележат Вашия последен 5-ти печат и в замяна на попълнената си карта ще получите подарък тениска „Аз карам велосипед – Последвай ме!“ Предадените карти, съдържащи 5 печата и Вашите контакти, ще участват в томбола за 5 ваучера на стойност 100 лв. за веломагазин MAXBIKE

5-ТЕ ЛОКАЦИИ:

НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" -централен вход, пропуск, ул. "Георги С. Раковски" №108А

+ТОВА - ул. "Марин Дринов" №30

Betahaus - ул. "Крум Попов" №56-58

Инфо център на МОСВ - ул. "У. Гладстон" №67

ФИНАЛНА ЛОКАЦИЯ - шоурум веломагазин Maxbike, ж.к. Борово, бул. "Тодор Kаблешков" №53, търговски център „Friends”

НАГРАДИ:

Всеки събрал 5-те печата и предал картата си във веломагазин Маxbike получава тениска, с която става Посланик на кампанията. В началото на месец юни ще раздадем 5 специални награди: 5 ваучера на стойност 100 лв. за пазаруване в магазин MAXBIKE. Тях ще изтеглим от всички предадени карти, на случаен принцип в присъствието на нотариус .

ПЕЧЕЛИВШИ:

На 26 юни бяха изтеглени печелившите в играта „5-те градски точки” .
Имената на късметлиите са:

Симеон Николов
Стилиян Владимиров
Васил Стефанов
Стоил Цицелков
Гено Бочуков.

Видео от тегленето на наградите можете да видите тук. Печелившите могат да получат своите награди-ваучер, на стойност 100 лв. за пазаруване във веломагазин MAXBIKE на 2 юни, от 18.30, във веломагазин MAXBIKE. Благодарим на всички, които се включиха в играта и по този начин подкрепиха кампанията "Аз карам велосипед, последвай ме!", която се реализира съвместно с европейската информационна кампания „Do the right mix – Придвижвай се разумно”.

обратно към новини

Добави инициатива

Всички полета са задължителни
изпрати