Новини

Диляна Попова – колелото те кара да си малко по-щастлив
1 Юли 2015
Диляна Попова – колелото те кара да си малко по-щастлив

Диляна Попова кара колело от малка и свързва с него едни от най-милите си детски спомени. Любимото й забавление било да сядат заедно на едно колело с приятелката й и да прекосяват малкия град, в който е израснала. Играта навън, истинските приятели и свободата, която дава карането на колело, е нещо, което ни връща към спомените от детството и разбираме колко е важно да можем да осигурим на собствените си деца възможност да усетят същото. Въпреки че нейният син все още е много малък, тя няма търпение след 2-3 години да пробва да го качи на колело и да карат заедно.

Диляна се присъедини към посланиците за 2015-та  на инициативата „Аз карам велосипед – последвай ме!“, която се провежда от MAXEUROPE и европейската информационна кампания „Do the right mix – Придвижвай се разумно“.

„Мисля, че велосипедът е едно прекрасно средство за по-бързо придвижване. Дава ти много повече свобода, начин да спортуваш, да поддържаш тялото и тонуса си. Това е много важно във времето, в което живеем, с храната, която поемаме, и всичко останало, което в по-голямата си степен е вредно. Едно от основните неща е, че велосипедът наистина ще те върне към детството ти. Към детството ти и към това, че наистина можеш да се почувстваш свободен”, споделя Диляна.

Посланието й и спомени от детството, свързани с велосипед, можете да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=WENflqqgzO8

обратно към новини

Добави инициатива

Всички полета са задължителни
изпрати