Инициативи

20-те ГРАДСКИ ТОЧКИ на Do The Right Mix
11 - 20 Септември 2013
20-те ГРАДСКИ ТОЧКИ на Do The Right Mix
Do The Right Mix
София

Обиколихме 20-те градски точки и сега остава да изтеглим наградите. Ще обявим късметлиите тази събота, 28-ми септември, от 12:45 часа в Южния парк (голямата поляна от към бул. Гоце Делчев) в рамките на откриването на фестивала "Опознай се!".

Наградите са 11 ваучера, предоставени от INTERSPORT, НАТФИЗ и сладкарници "Неделя".

Благодарим на: Метрополитен, Столична община, МОСВ, KANAAL, сладкарници "Неделя", Flip flop bar, Supa star, Ракия бар Ракета, +ТОВА, Betahaus|Sofia, къща "Огоста", NTERSPORT, НАТФИЗ и на всички ентусиасти, който се включиха в инициативата да съберат печати от централните градски локации. 

 

Инициативата „20-те градски точки“ е част от кампанията на Европейската комисия „Do the Right Mix - Придвижвай се разумно“ и се провежда в подкрепа на каузата за устойчива градска мобилност, кауза за един по-красив, спокоен и чист град.


Каква е идеята?
Повече хора да се замислят за предимствата от комбинирането на различни начини за придвижване в града - ходене пеша, градския транспорт и велосипед, и ограничаване на пристрастяването към личния автомобил.
Възприемането на този тип отговорно поведение от всеки един от нас гарантира все по-добра градска среда. Инициативата „20-те градски точки“ се провежда от 11-ти до 20-ти септември в София. В нея могат да участват всички желаещи граждани и гости на града.
Ако посланията на кампанията ви допадат, можете да вземете участие в инициативата, като обиколите центъра на града, комбинирайки начини на придвижване. Така ще изразите позицията си за по-чист, уреден, спокоен и красив град и ще се уверите, че в центъра на града е възможно и приятно да се придвижим пеша, с велосипед или с градски транспорт. Ще се раздвижите и ще направите нещо за здравословната си форма в приятното септемврийско време, а защо не и да пробвате късмета си при тегленето на наградите.

РЕГЛАМЕНТ
Точките на инициативата са обозначени с плакат. Карта с локациите, на която се събират печати, може да се вземе от всяка една от тях, а може да се изтегли и принтира и от ТУК. Печатите се събират от 11-ти до 20-ти септември в работното време на локациите. Обиколете всички точки и съберете печат от тях. Предайте пълната карта в последната точка, в която сте получили печат, като не забравяте да попълните имената си и информация за контакт, за да участвате в томболата ни с награди.
ВНИМАНИЕ!!! точки с предизвикателство: на 3-те външни локации наш представител ще полага печати само на 17-ти, 18-ти и 19-ти  септември между 16:00 и 20:00 часа. В 5-те подлеза на метростанциите наш представител ще ще полага печати през всички дни на инициативата, но само между 17:00 и 20:00 часа.


Къде ще бъде представителят ни в подлезите на метростанциите?
МС „НДК“ (подлез на бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“)
МС „Европейски съюз“ ( подлез към бул. „Арсеналски“)
МС СУ „Св.Климент Охридски“ (подлез "Ялта")
МС „Лъвов мост“ (излаз на бул. “Сливница”, пред KFC)
МС „Сердика“ (подлез между Линия 1 и Линия 2)

НАГРАДИ
Наградите ще изтеглим чрез томбола на случаен принцип в присъствие на нотариус. Ще обявим късметлиите, които се придвижват разумно, на специална церемония на 28-ми септември в Южния парк, като част от фестивала „Опознай се!“, както и с новина в сайта. Наградите са предоставени от магазини INTERSPORT, Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“ (НАТФИЗ) и сладкарници „Неделя“.

Галерия

Do The Right Mix
Do The Right Mix
Do The Right Mix
Do The Right Mix
Do The Right Mix
Do The Right Mix
обратно към всички инициативи

Добави инициатива

Всички полета са задължителни
изпрати