Инициативи

„Опознай се" - фестивал в Южния парк
28 - 29 Септември 2013
„Опознай се\
събития
София

На 28 и 29 септември в Южен Парк в София ще се проведе събитието „Опознай се – Празник на личностното развитие и здравословния начин на живот”, което се организира от Бизнес и нетуъркинг клуб с подкрепата на Столична община и Община „Триадица”.

Събитието обещава наистина да се превърне в празник за гр. София като участниците в него ще могат да се включат в много и интересни активности и инициативи.

 

 

По време на събитието ще можете да посетите демо сесиите за това да познавате по-добре себе си и своите възможности, да управлявате собствената си енергия, постигане на успех, арт терапии, работа със сънищата, креативност, привличане на пари и много други. Сред презентаторите на събитието ще бъдат: Мартин Иванов, Димо Жечев, Еленко Ангелов, Петър Чакалски и Елза, Божидар Цендов, Жоро от Тринити, и много други. Специално участие ще вземе Прана Домингес от Мексико, която ще говори за Любовта. Пълна програма на лекциите можете да видите ТУК.

На открито ще се провеждат отворени практики по йога, пилатес, тай чи, медитация, музикална медитация, аеробика – занимания, в които всеки ще може да се включи. 

Всеки от посетителите на Южен Парк ще могат да се запознаят с био и естествени продукти от природата, които ще бъдат част от изложбената част на събитието.

В сутрешните часове на двата дни ще тече и акция за даряване на кръв организирана съвместно с Българска организация за доброволно кръводаряване и Националния център по трансфузионна хематология. Виж как можеш да дариш кръв.

Като част от събитието ще тече и инициатива за събиране на оставащите средства за изграждане на „Лабиринт с магически способности” в Южния Парк, идентичен на този в Рослинския параклис в Шотландия.  Рослинския параклис придоби световна слава чрез филма и книгата „Шифърът на Леонардо” на Дан Браун. 

Гвоздей в програмата на събитието ще бъде опитът за подобряването на световен рекорд за най-дълга йога-верига. Йога-верига е рекорд, в който участниците изпълняват последователно три упражнения от йога. Настоящият рекорд е 255 души, който е поставен на 6 октомври 2012г в САЩ. Ще се радваме на 28 септември всички заедно да успеем да удвоим настоящия рекорд и да влезем в рекордите на Гинес. Участие в световния рекорд по йога-верига не изисква да сте практикуващ йога, така че всеки е добре дошъл.

"Опознай се" ще се проведе на Голямата поляна откъм бул. Гоце Делчев на 28-ми и 29-ти септември.

обратно към всички инициативи

Добави инициатива

Всички полета са задължителни
изпрати